• Οι πελάτες γίνονται δημιουργοί του επαγγελματικού τους χώρου αλλά και συνεργάτες της EDEKA A.E. μέσω της άμεσης επικοινωνίας που υπάρχει.
  • Οι δραστηριότητες της εταιρίας μέχρι τα τέλη του 2004 ήταν η εκπόνηση μελετών που είναι απαραίτητες για την έκδοση οικοδομικών αδειών, οικονομοτεχνικές μελέτες για ένταξη σε αναπτυξιακά προγράμματα και μελέτες για την αδειοδότηση και την έναρξη παραγωγικής λειτουργίας βιομηχανικών κτιρίων.
  • Στην EDEKA A.E. είμαστε κοντά στους πελάτες μας από την πρώτη στιγμή του σχεδιασμού της κατασκευής τηρώντας ένα κύκλο συνεργασίας.
  • Η EDEKA A.E. μέσα από την δεκαπενταετή πείρα της προσφέρει ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών υποστηρίζοντας έτσι όλους τους πελάτες της σε κάθε πιθανή τους ανάγκη. Οι παρεχόμενες υπηρεσίες της Εταιρείας κατατάσσονται σε κατηγορίες.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΡΓΟΥ 2020 ΙΒΙΣΚΟΣ Α.Ε. (ΚΩΣ) ΜΟΝΑΔΑ ΑΛΙΕΥΜΑΤΩΝ

Ολοκλήρωση κατασκευής μονάδας Επεξεργασίας τυποποίησης συσκευασίας και κατάψυξης αλιευμάτων - ψυκτικοί θάλαμοι, στη θέση Ζηπάρι, στην Κω. Επιφάνεια:1.723,08m2. Συνολικός Προϋπολογισμός: 2.217.863€.

Περισσότερα...

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΡΓΟΥ 2020 ΙΒΙΣΚΟΣ Α.Ε. (ΚΩΣ) ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ

Ολοκλήρωση κατασκευής Κέντρου αποθήκευσης διανομής, στη θέση Ζηπάρι, στην Κω. Επιφάνεια:877,01m2. Συνολικός Προϋπολογισμός: 538.812€.

Περισσότερα...

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΡΓΟΥ 2020 CASA DI CARNE ΙΚΕ (ΓΛΥΦΑΔΑ)

Ολοκλήρωση υπεραγοράς κρέατος της εταιρείας CASA DI CARNE ΙΚΕ, που βρίσκεται στην Γλυφάδα, Αττικής. Επιφάνεια = 359m2.

Περισσότερα...

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΡΓΟΥ ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ Α.Ε.-ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ

Ολοκλήρωση διαμόρφωσης κλιματιζόμενου χώρου διακίνησης λαχανικών και ράμπας αποστολής συσκευασμένων νωπών και κατεψυγμένων, της εταιρείας "ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ Α.Ε.", που βρίσκεται στην Μαγούλα, Αττικής. Σύνολο επιφάνειας : 1.550,00m2.

Περισσότερα...

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΡΓΟΥ BELLE MEAT ΕΠΕ (ΜΕΝΙΔΙ)

Ολοκληρώθηκε ο εκσυγχρονισμός εργοστασίου κρέατος (κατασκευή τριών τούνελ, δυναμικότητας 25tn/ημερησίως), Διαμόρφωση νέου χώρου επεξεργασίας κρέατος και κατασκευή νέων αποδυτηρίων, της εταιρείας BELLE MEAT ΕΠΕ, που βρίσκεται στο Μενίδι, Αττικής. Συνολική επιφάνεια : 2.000,00m2.

Περισσότερα...

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΡΓΟΥ ΑΓΝΟ ΜΑΡΚΕΤ Α.Ε. (ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ)

Ολοκλήρωση κατασκευής νέας υπεργοράς κρέατος, της εταιρείας "ΑΓΝΟ ΜΑΡΚΕΤ Α.Ε.", που βρίσκεται στο Περιστέρι, Αττικής. Συνολική επιφάνεια : 600,00m2.

Περισσότερα...

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΡΓΟΥ ΑΓΝΟ ΜΑΡΚΕΤ Α.Ε. (ΔΑΦΝΗΣ)

Ολοκλήρωση κατασκευής νέας υπεραγοράς κρέατος, της εταιρείας "ΑΓΝΟ ΜΑΡΚΕΤ Α.Ε.", που βρίσκεται στην Δάφνη, Αττικής. Συνολική επιφάνεια : 830,00m2.

Περισσότερα...

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΡΓΟΥ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ Α.Ε.

Ολοκλήρωση επέκτασης συσκευαστηρίου νωπών αλιευμάτων, της εταιρείας "Ιχθυοκαλλιέργειες Κέρκυρας Α.Ε.", που βρίσκεται στην θέση "Βασιλικά Περιθείας, στην Κέρκυρα. Συνολική επιφάνεια : 1.750,00m2.

Περισσότερα...

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΡΓΟΥ Π.Α.Ε. Α.Ο. ΧΑΝΙΑ-ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ

Ολοκλήρωση κατασκευής αποδυτηρίων προπονητικού κέντρου, της Π.Α.Ε. Α.Ο. ΧΑΝΙΑ - ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ, στην θέση Μοναχή Ελιά, στα Χανιά Κρήτης. Συνολική επιφάνεια : 150,00m2.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΡΓΟΥ ΣΩΜΑΣ Α.Ε.

Ολοκλήρωση επέκτασης αποθήκης, της εταιρείας ΣΩΜΑΣ Α.Ε., που βρίσκεται στην θέση "Σγόμπου", στην Κέρκυρα. Συνολική επιφάνεια : 650,00m2.

Σελίδα 1 από 3