• Οι πελάτες γίνονται δημιουργοί του επαγγελματικού τους χώρου αλλά και συνεργάτες της EDEKA A.E. μέσω της άμεσης επικοινωνίας που υπάρχει.
  • Οι δραστηριότητες της εταιρίας μέχρι τα τέλη του 2004 ήταν η εκπόνηση μελετών που είναι απαραίτητες για την έκδοση οικοδομικών αδειών, οικονομοτεχνικές μελέτες για ένταξη σε αναπτυξιακά προγράμματα και μελέτες για την αδειοδότηση και την έναρξη παραγωγικής λειτουργίας βιομηχανικών κτιρίων.
  • Στην EDEKA A.E. είμαστε κοντά στους πελάτες μας από την πρώτη στιγμή του σχεδιασμού της κατασκευής τηρώντας ένα κύκλο συνεργασίας.
  • Η EDEKA A.E. μέσα από την δεκαπενταετή πείρα της προσφέρει ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών υποστηρίζοντας έτσι όλους τους πελάτες της σε κάθε πιθανή τους ανάγκη. Οι παρεχόμενες υπηρεσίες της Εταιρείας κατατάσσονται σε κατηγορίες.

Ενέργεια (Α.Π.Ε.)

Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία έχει στραφεί με επιτυχία στην αγορά των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας για την παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος από φωτοβολταϊκά. Στην πορεία της αυτή συνεργάζεται με ειδικά επιλεγμένους και συμβεβλημένους αντιπροσώπους κορυφαίας ποιότητας φωτοβολταϊκών συστημάτων προσφέροντας ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις. Κεντρικό στοιχείο της φιλοσοφίας, της εταιρίας μας είναι να αποτελεί έναν αξιόπιστο συνεργάτη του πελάτη δίνοντας προτεραιότητα στην άριστη ποιότητα των προϊόντων και στην πλήρη υποστήριξη πριν και μετά την παράδοση του έργου.

Το πλήρες φάσμα των υπηρεσιών, από το σχεδιασμό και το συντονισμό, ως την εγκατάσταση και την παρακολούθηση του συστήματος φέρνει πιο κοντά την εταιρεία στον στόχο αυτό.

Με την άρτια κατάρτιση και τεχνογνωσία που διαθέτουν οι συνεργάτες της, προσφέρει στους πελάτες της λύσεις σε όλους τους τομείς: από μικρές αυτόνομες φωτοβολταϊκές μονάδες έως μεγάλες εγκαταστάσεις σε ελεύθερους χώρους (γήπεδα, οικόπεδα) και στέγες.