• Η EDEKA A.E. μέσα από την δεκαπενταετή πείρα της προσφέρει ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών υποστηρίζοντας έτσι όλους τους πελάτες της σε κάθε πιθανή τους ανάγκη. Οι παρεχόμενες υπηρεσίες της Εταιρείας κατατάσσονται σε κατηγορίες.
  • Οι δραστηριότητες της εταιρίας μέχρι τα τέλη του 2004 ήταν η εκπόνηση μελετών που είναι απαραίτητες για την έκδοση οικοδομικών αδειών, οικονομοτεχνικές μελέτες για ένταξη σε αναπτυξιακά προγράμματα και μελέτες για την αδειοδότηση και την έναρξη παραγωγικής λειτουργίας βιομηχανικών κτιρίων.
  • Οι πελάτες γίνονται δημιουργοί του επαγγελματικού τους χώρου αλλά και συνεργάτες της EDEKA A.E. μέσω της άμεσης επικοινωνίας που υπάρχει.
  • Στην EDEKA A.E. είμαστε κοντά στους πελάτες μας από την πρώτη στιγμή του σχεδιασμού της κατασκευής τηρώντας ένα κύκλο συνεργασίας.

Εταιρικο Προφιλ

Η EDEKA A.E. βρίσκεται κοντά στους πελάτες της από την πρώτη στιγμή του σχεδιασμού της κατασκευής, τηρώντας ένα κύκλο επαφών, με συνεντεύξεις και καταγραφή των αναγκών τους.

Περισσότερα

 

XIOTAKIS TABH EDEKA αναλαμβάνει και διεκπεραιώνει μελέτες για χορήγηση εκγρίσεων από Δημόσιες Υπηρεσίες, μελέτες για την έγκριση άδειας δόμησης και τέλος μελέτες εφαρμογής και τεύχη δημοπράτησης.

 

Περισσότερα

HELESIH EDEKA A.E αναλαμβάνει εξ' ολοκλήρου την κατασκευή βιομηχανικών μονάδων σε ολόκληρη την Ελλάδα. Συνεργάζεται με εξειδικευμένα συνεργεία. Οι άνθρωποί της φροντίζουν τη διαρκή επίβλεψη του έργου.


Περισσότερα

TROFINKOΤα τελευταία χρόνια έχει στραφεί με επιτυχία στην αγορά των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας για την παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος από φωτοβολταϊκά. Στην πορεία της αυτή συνεργάζεται με ειδικά επιλεγμένους και συμβεβλημένους αντιπροσώπους κορυφαίας ποιότητας φωτοβολταϊκών συστημάτων προσφέροντας ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις.

Περισσότερα

εικονεσ για εσπα 2007-2013 - Αναζήτηση GoogleΣτα πλαίσια των Ευρωπαϊκών ενισχύσεων, έχουμε αναπτύξει εξειδικευμένο τμήμα, το οποίο παρακολουθεί την εξέλιξη αυτών και τις ευκαιρίες επιδότησης επιχειρήσεων, μέσω υλοποίησης επενδυτικών σχεδίων, στους τομείς της μεταποίησης, του εμπορίου, της παροχής υπηρεσιών και του τουρισμού.

 

Περισσότερα

 

GOGGAKIS GIANNENA TABΗ EDEKA A.E. μέσα από την δεκαπενταετή πείρα της έχει ολοκληρώσει έργα και μελέτες σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

 

Περισσότερα