Ανθρώπινο Δυναμικό

Στην EDEKA A.E. έχουμε εξειδικευμένους στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, στον τομέα της αρχιτεκτονικής, της μηχανικής και των τεχνικών επιστημών. Η ομάδα ανθρώπινου δυναμικού απαρτίζεται από 50 άτομα και αποτελείται από έμπειρους αρχιτέκτονες, πολιτικούς, μηχανολόγους, ηλεκτρολόγους, τεχνολόγους δομικών έργων, τοπογράφους, ψυκτικούς μηχανικούς, project managers, οικονομολόγους, γεωπόνους και ιχθυολόγους, οι οποίοι είμαστε πάντα έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε κάθε ανάγκη σας.
Με την εμπειρία μας και το πάθος μας για καινοτομία, δημιουργούμε λύσεις που προσαρμόζονται στις ανάγκες και τις προκλήσεις κάθε έργου. Από τον σχεδιασμό μέχρι την υλοποίηση και τη διαχείριση έργων, επιδιώκουμε την υπεροχή και την ικανοποίηση των πελατών μας.
Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να πραγματοποιήσετε το επόμενο επιτυχημένο έργο σας!

Πολιτικός Μηχανικός

Συμμετέχει σε μεγάλα έργα υποδομής. Διαθέτει ηγετικές ικανότητες για ανάπτυξη καινοτόμων τεχνικών λύσεων και τη διαχείριση πολύπλοκων έργων. Δρα δεοντολογικά και με ευαισθησία σε θέματα περιβάλλοντος, ασφάλειας και δικαιοσύνης.

Οικονομολόγος

Ένας αποτελεσματικός οικονομολόγος μπορεί να προβλέπει, να αναλύει και να επικοινωνεί τις οικονομικές εξελίξεις των έργων. Διαθέτει δεξιότητες προβλεπτικής ανάλυσης, διαχείρισης και εφαρμογής οικονομικών μοντέλων.

Μηχανολόγος Μηχανικός

Δημιουργικοί, με καινοτόμες λύσεις και εξοικειωμένοι με τη χρήση σχεδιαστικών εργαλείων και προγραμμάτων. Εξαιρετικοί στην ανάλυση προβλημάτων και στην εφαρμογή τεχνικών για την επίλυσή τους. Επικοινωνεί αποτελεσματικά τις ιδέες και τις τεχνικές λύσεις με τους συνεργάτες και τους πελάτες.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Φόρμα Ενδιαφέροντος